Weblog

Hoe voorkom je schade?

Op onze website hebben we een speciale pagina ingericht met tips om schade te voorkomen. Het gaat daar om twee veel voorkomende schadeoorzaken: inbraak en brand in uw woning.

 

Een aantal van deze tips willen wij u graag nog even onder de aandacht brengen, maar eerst iets dat nu actueel is.


Wateroverlast

In de afgelopen maanden hebben we al diverse heftige regenbuien over ons land gehad, die veel waterschade hebben aangericht. …

Prinsjesdag 2012: broekriem aanhalen

Graag zetten we voor u de belangrijkste punten van de miljoenennota voor 2013 op een rij.


Deze punten zijn belangrijk voor het grootste deel van onze relaties. Alle punten vindt u op www.prinsjesdag2012.nl


Natuurlijk is het nog lang niet zeker dat alle punten door de nog te vormen nieuwe regeling worden overgenomen.


Gezinsuitbreiding? Geef het aan ons door!

Gezinsuitbreiding? Geef het aan ons door!

Wekelijks krijgen we geboortekaartjes binnen van onze relaties. Dat maakt ons blij, want wat is er nu leuker dan berichtje dat er een klein lief hummeltje bij is gekomen? 

Als we zo'n kaartje binnen krijgen zorgen we natuurlijk voor een presentje! Maar misschien nog wel belangrijker: we gaan direct kijken of uw verzekeringspakket op uw nieuwe situatie is aangepast (denk hierbij bijvoorbeeld aan uw inboedelverzekering of uitvaartverzekering). 

3 keer goed nieuws als je je eerste huis wilt kopenJe eerste woning kopen, erg spannend natuurlijk! En daarbij komen dan ook nog de verhalen over het afschaffen van de hypotheekrenteaftrek en banken die geen geldlening meer verstrekken. Hoe zit het nu echt? Wij hebben de antwoorden. 

Maar laten we beginnen met goed nieuws, wat heet…….drie keer goed nieuws:

© Assurantiekantoor Goossens BV. Hier vindt u onze algemene voorwaarden en onze disclaimer over het gebruik van deze website