Weblog

Compensatiebrief beleggingspolis Waerdye ASR(Woudsend)

Binnen enkele dagen ontvangt u van Asr een brief over uw beleggingspolis. Deze zal er ongeveer zo uitzien.

Uw beleggingsverzekering is door Asr doorgerekend met betrekking tot de kosten in de verzekering. Daar is namelijk door de Ombudsman een maximum voor aangegeven.

Is de verwachting dat in uw verzekering meer kosten zitten, dan krijgt u een compensatie.

Starterslening Gemeente Woensdrecht ook in 2012

Gemeente Woendrecht starterslening


Deze week heeft de Gemeente Woensdrecht besloten om de starterslening ook voor 2012 aan te blijven bieden. Dit is erg goed nieuws voor starters op de huizenmarkt!

In 2010 en 2011 hebben wij al tientallen relaties kunnen helpen met een starterslening, zodat zij toch -verantwoord- het huis van hun dromen konden kopen. …

Uw levensverzekering en spaarloon

Spaarloon voor pensioen

Eerder schreven wij een artikel over het afschaffen van de spaarloonregeling per 1-1-2012. U kunt dit artikel hier nalezen.


Het is inmiddels bijna 1-1-2012 en binnenkort ontvangt u een brief van uw verzekeringsmaatschappij indien u een levensverzekering heeft, die (deels) betaald wordt uit het spaarloonbedrag (E51,08 per maand).


Termijndeposito 1 jaar Argenta 3,25%

Onderstaand bericht hebben wij van Argenta ontvangen. Vraag ons meer informatie.


Geachte Relatie,

Via dit bericht willen wij u het goede nieuws melden dat de rente voor een nieuwe Argenta Termijndeposito met een looptijd van 1 jaar vanaf 15 november 2011 wordt verhoogd naar 3,25% (thans 2,80%).

Met dit rentepercentage behoort Argenta momenteel tot de beste 1-jaars Termijndeposito op de markt. …

© Assurantiekantoor Goossens BV. Hier vindt u onze algemene voorwaarden en onze disclaimer over het gebruik van deze website