Weblog

Bedankt voor uw stem

Eerder hebben wij u bericht dat wij genomineerd zijn voor de Accenture Innovation Awards 2013. Wij hebben u gevraagd om op ons te stemmen…en dat heeft u MASSAAL gedaan. 

Heel hartelijk dank daarvoor! En ook voor de super leuke reacties die we op onze nominatie hebben gekregen.

De uitslag was afgelopen 8 november. …

Wat voor adviseur wilt u?

Een verzekering afsluiten kunt u overal. Maar niet overal krijgt u hetzelfde. Het is belangrijk dat u krijgt waar u behoefte aan heeft. Het is niet altijd direct duidelijk wat u krijgt bij welke adviseur.

Is uw antwoord op een van onderstaande vragen JA, dan is een onafhankelijk adviseur voor u de beste keuze. 

Een hogere uitkering bij stormschade

Geen eigen risico meer op stormschade


Sinds kort is het bij de meeste verzekeraars mogelijk om het standaard eigen risico bij stormschades te laten vervallen. Dit zorgt voor een hogere uitkering bij schade van gemiddeld €400,-. De extra premie bedraagt zo'n €3,- per maand. 

Op 28 oktober heeft het weer flink huisgehouden in Nederland. Het totale bedrag aan stormschades bedraagt minimaal €95.000.000,-. 

In onze regio viel het aantal en de omvang van de schades gelukkig relatief mee. Inmiddels hebben wij bij meer dan 95% van onze relaties de schades kunnen afwikkelen.

Standaard geldt op uw

Verhoog het verzekerde bedrag van uw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Verhoog het verzekerde bedrag van uw aansprakelijkheidsverzekering

Vanaf 1 januari 2014 kan de brandverzekeraar van een gedupeerde de uitgekeerde schade volledig op de veroorzaker verhalen als er sprake is van onzorgvuldig handelen. Tot nu toe kon dit tot maximaal €500.000. En alleen voor schades hoger dan €2.500.

Deze nieuwe regeling geldt alleen voor bedrijven en niet voor particulieren.

Cyberrisico? Een groter risico dan brand

Cybercrime een groter risico dan brand

Binnen een aantal jaar is een verzekering voor cyberrisico's net zo gewoon als een verzekering tegen brand en diefstal verwacht het Verbond van Verzekeraars.

Een cyberrisico is het risico dat uw bedrijf financiële schade lijdt door uw computer of ict systeem, zonder dat er sprake is van materiële schade. Dus bijvoorbeeld een hacker die uw webwinkel plat legt. …

© Assurantiekantoor Goossens BV. Hier vindt u onze algemene voorwaarden en onze disclaimer over het gebruik van deze website