Beveilig uw bedrijf met subsidie en premiekorting

Subsidie en premiekorting voor kleine bedrijven


Er is in 2014 door de overheid opnieuw geld beschikbaar gesteld voor de veiligheid van kleine bedrijven. Dit geld wordt gebruikt om ondernemers, werknemers en hun zaak zo goed mogelijk te beveiligen tegen overvallen, diefstal, inbraak, agressie en andere veiligheidsrisico’s.


Hoe werkt het?
Kleine bedrijven (maximaal 5 vestigingen, met ieder maximaal 10 medewerkers – fte’s) kunnen gratis een veiligheidsscan laten uitvoeren. Een erkende VKB-scanner brengt gratis een bezoek aan de onderneming; kijkt waar verbeteringen mogelijk zijn en geeft advies op maat. Ondernemingen die op basis van de veiligheidsscan willen investeren in maatregelen om de veiligheid in hun zaak te verbeteren, krijgen de keuze uit speciaal geselecteerde pakketten in vier categorieën: organisatorische, bouwkundige, elektronische of digitale maatregelen of combinaties daarvan.


Maar liefst 50% van die investering wordt vergoed vanuit de nieuwe Aanpak Veiligheid Kleine Bedrijven, tot een maximum van €1.000 euro.
Een aantal verzekeraars  steunen deze aanpak en geven aan de hand van het gekozen beveiligingspakket extra kortingen!

Hier kunt u meer informatie vinden en de gratis veiligheidsscan aanvragen.

Voor meer informatie over premiekortingen staan wij graag voor u klaar! U neemt hier contact met ons op.

Bronnen: http://www.hoeveiligisuwzaak.nl en http://www.ccv-veiligondernemen.nl

© Assurantiekantoor Goossens BV. Hier vindt u onze algemene voorwaarden en onze disclaimer over het gebruik van deze website