De -GRATIS- Goossens App: polissen, groene kaart en noodhulp altijd op zak

De Goossens App is er voor u

Zonder papieren rompslomp altijd de gegevens over uw verzekeringen onder handbereik!  Dat kan met onze nieuwe VerzekeringApp die u vanaf nu GRATIS in deApp Store kunt downloaden .


Wat kunt u met onze VerzekeringApp?

Met de VerzekeringApp krijgt u een mobiele internet applicatie in handen, waarmee u  interactief uw verzekeringszaken kunt regelen.  Dat betekent bijvoorbeeld dat u bij een aanrijding via mobiel schademelden die schade direct kan melden.  Ook kunt u met het speciale noodhulpnummer  088-1121816 van de Noordhollandsche Hulpdienst direct hulp inroepen bij een noodsituatie. 

 

De app bevat uiteraard ook alle actuele gegevens van ons kantoor zodat ons advies  en service nooit ver weg is.

 

Ook kunt u met uw bestaande inlogcodes van uw polispas 24 uur per dag 7 dagen per week  uw digitale polisdossier ‘Mijn Verzekeringen’ raadplegen. Daarin vindt u ook de actuele polisvoorwaarden.

 

En de App bevat ook uw groene kaart. 


Wat heeft u nodig voor onze VerzekeringApp?

De VerzekeringApp is voor ons kantoor gemaakt door verzekeringsmaatschappij De Noordhollandsche van 1816. U logt in op de App met de gegevens op uw polispas (eenmalig in te voeren). U krijgt deze polispas indien u een verzekering via ons heeft afgesloten in de Goossens Combipolis (de verzekeraar hiervan is de Noordhollandsche van 1816).


De meeste functies van de App zijn alleen beschikbaar voor uw verzekeringen bij de Noordhollandsche van 1816. Van elders lopende verzekeringen kunt u alleen beperkte informatie opvragen

 

De VerzekeringApp is momenteel beschikbaar voor iPod touch, iPhone en iPad met versie 5 of hoger van Apple’s besturingssysteem iOS. Inmiddels is ook de VerzekeringApp voor Android apparatuur beschikbaar gekomen.

 

De app bevat uiteraard ook alle actuele gegevens van ons kantoor zodat ons advies  en service nooit ver weg is.

Uw papieren verzekeringsadministratie is met de komst van onze VerzekeringApp verleden tijd en daarom bevelen wij u de VerzekeringApp van harte bij u aan. Download hem nu door op de volgende link te klikken

Voor Apple (iPhone, iPod Touch of iPad):


Voor Android: 

image003

 

Wij wensen u veel gebruiksgemak met de VerzekeringApp en zijn bijzonder geïnteresseerd in uw gebruikservaringen. 


Heeft u vragen? Neemt u dan alstublieft contact met ons op!

© Assurantiekantoor Goossens BV. Hier vindt u onze algemene voorwaarden en onze disclaimer over het gebruik van deze website