Gezinsuitbreiding? Geef het aan ons door!

Gezinsuitbreiding? Geef het aan ons door!

Wekelijks krijgen we geboortekaartjes binnen van onze relaties. Dat maakt ons blij, want wat is er nu leuker dan berichtje dat er een klein lief hummeltje bij is gekomen? 

Als we zo'n kaartje binnen krijgen zorgen we natuurlijk voor een presentje! Maar misschien nog wel belangrijker: we gaan direct kijken of uw verzekeringspakket op uw nieuwe situatie is aangepast (denk hierbij bijvoorbeeld aan uw inboedelverzekering of uitvaartverzekering). 

Een nieuwe gezinssamenstelling zorgt voor aanpassingen in uw verzekeringspakket.

Ook maken we dan -natuurlijk als de rust weer een beetje is teruggekeerd- graag een afspraak om de andere gezinsrisico's eens samen te bespreken, misschien gaat u wel wat minder werken? Wat heeft dat voor invloed op uw (nabestaanden)pensioen? Een frisse kijk op uw gezinsfinancien en -risico's!


Is bij u de situatie net andersom? Uw kinderen zijn al wat ouder en gaan juist uit huis….ook dat is belangrijk om aan ons door te geven. Elke nieuwe gezinssamenstelling zorgt voor aanpassingen in uw verzekeringspakket.


Wijzigingen geeft u zo aan ons door.
© Assurantiekantoor Goossens BV. Hier vindt u onze algemene voorwaarden en onze disclaimer over het gebruik van deze website