Laagste hypotheekrente voor 20 jaar vast, exclusief bij ons verkrijgbaar

Zekerheid voor 20 jaar

Zoals u weet heeft de overheid voor 2013 heel wat in petto met betrekking tot de hypotheekrenteaftrek.

Wat precies gaat gebeuren is nog niet besloten, maar januari 2013 komt snel dichterbij!


Nog dit jaar uw hypotheek aanpassen?

Heel wat relaties benaderen ons de vraag of het verstandig is om nog dit jaar hun hypotheek te veranderen of te verhogen. Bijvoorbeeld omdat ze liever iets veiligers willen dan hun beleggingshypotheek, of omdat ze denken aan een verbouwing.


Wanneer ze dit nog voor 2013 doen, kunnen ze nog profiteren van de hypotheekrenteaftrek. Alhoewel er geen absolute zekerheid is dat de overheid bestaande hypotheken (afgesloten voor 2013) ongemoeid laat, wijzen de voorlopige planning wel in die richting.


Als er dus een wens is tot aanpassing of verhoging lijkt het dus voor de hand te liggen om dat dit jaar nog te doen!


Advies in uw belang

Het is goed om te weten dat wij u op dit gebied goed, deskundig en onafhankelijk kunnen adviseren.  Dat laatste is erg belangrijk, want aanpassen is lang niet altijd voordeliger. Er komen namelijk wel kosten bij kijken. Wij maken voor u een duidelijke analyse.


In ons advies nemen wij de tarieven en producten mee van zowel banken als verzekeraars. Waarom we dat doen? In het algemeen zijn banken iets beter in het bieden van goede voorwaarden op korte termijn. Verzekeraars zijn van huis uit gewend om zekerheid te bieden op lange termijn. Zo is over het algemeen de rente voor een korte rentevastperiode scherper bij een bancaire geldverstrekker. Een scherp rentetarief voor langere periode, zoals 10 of 20 jaar, vindt u bij een verzekeraar.


Wij kijken wat in uw situatie voordelig is, bank of verzekeraar!


Exclusief een goed tarief

Daarbij is het zo dat een aantal geldgevers hun financiele producten en scherpste tarieven exclusief via ons kantoor aanbieden in deze regio. Zo ook het scherpste 20 jaars tarief in markt (d.d. 26 oktober 2012)!. Een NHG tarief van 4,95%. U leest hier meer over deze geldverstrekker.


Voor mensen die zekerheid zoeken voor een lange periode een prachtig aanbod. 

Wij vertellen u er graag meer over! Neemt u contact met ons op.


PS Heeft u ons artikel '3 keer goed nieuws voor starters' al gelezen? U leest hier waarom starters nu een huis zouden moeten kopen!

© Assurantiekantoor Goossens BV. Hier vindt u onze algemene voorwaarden en onze disclaimer over het gebruik van deze website