Lekker opgeruimd: de schoenendoos vol papier de deur uit

De schoenendoos de deur uit

U krijgt van ons al: persoonlijk contact en onze persoonlijke service. En nu ook, geen zorgen over uw papieren administratie. Hoe? Dat leest u hieronder. 


Wat doet u bij een schade? Of als u een vraag heeft over uw verzekering? 

Juist! U belt ons even voor het antwoord of de oplossing.


Wij horen dagelijks dat het principe 'Ik bel en jullie regelen de rest' misschien wel de belangrijkste reden voor u is om met ons kantoor zaken te doen. In het geweld van alle veranderingen, staat dit principe al 70 jaar als een huis en wat ons betreft ook de komende 70 jaar.


Eigenlijk is het dan ook opmerkelijk dat veel van onze relaties een map, of soms een schoenendoos, vol (oude) polisbladen bewaren. Terwijl u toch gewoon ons even belt, als u een vraag of probleem heeft.


Dat kan veel gemakkelijker voor u! 

Allereerst is het zo, dat wij alle belangrijke documenten van uw verzekeringen, hypotheek, pensioen of andere financiële zaken, die via ons kantoor lopen, voor u zeer goed beveiligd (in een kluis van De Nederlandse Bank) digitaal opslaan. Wanneer u een kopie nodig heeft, is dat voor ons met een muis click geregeld.


Daarnaast is het zo dat u zowel via onze website als via onze speciale Goossens App. (voor smartphones en tablets) de meeste polisbladen en wijzigingen op ieder moment van de dag digitaal kunt bekijken. Dit hebben wij dus al voor u geregeld.

Zowel op onze website, als in de app, logt u in met het pasnummer van uw polispas en het wachtwoord (dit zijn de letters en/of cijfers achter uw pasnummer).


Op deze manier heeft u altijd en overal een actueel overzicht van uw verzekeringen paraat…zonder dat u tijd en moeite kwijt bent aan administratie!


Wilt u hulp met het inloggen op onze website of het gebruik van onze Goossens App? U neemt hier contact met ons op.


En natuurlijk 'Belt u ons en wij regelen de rest' op 0164-612494!© Assurantiekantoor Goossens BV. Hier vindt u onze algemene voorwaarden en onze disclaimer over het gebruik van deze website