Er worden meer woningen verkocht.

Er worden meer woningen verkocht

Voor een flink aantal relaties zijn we hard aan het werk om de aankoop van hun woning en de hypotheek in orde te maken.

Wij kunnen duidelijk merken dat er in onze regio weer meer woningen verkocht worden.  
Ook merken we dat onze relaties steeds vaker uit zichzelf vragen naar de financiële risico’s die bij de aankoop van een nieuwe woning horen. Erg logisch met alle gedwongen ontslagen (Philip Morris) en wijzigingen  vanuit de overheid. De overheid heeft de regels rond hypotheken en pensionering flink aangescherpt. Dit alles heeft een grote impact.

Voor u is het in ieder geval belangrijk om te weten dat de financiering van een andere woning in veel gevallen geen probleem is. Hiervoor werken wij samen met veel verschillende geldverstrekkers .
Alleen het advies rond de financiering en de risico’s bij werkloosheid, ziekte, overlijden en pensioen wordt steeds belangrijker. Hierover krijgt u helder advies van ons en we zorgen voor extra zekerheid als u dat wenst.

In onderstaand filmpje wordt dat nog eens in het kort aan u uitgelegd. Vergelijkt u ons met een andere adviseur? Controleert u dan eens of deze net als wij erkend hypotheekadviseur is. 


Een aantal van onze  eerdere berichten over hypotheken en de aan- en verkoop van huizen vindt u hier:

Uw huis NIET te koop

3 keer goed nieuws als je je eerste huis wilt kopen

Winnaar Hypotheek Award 2014 


© Assurantiekantoor Goossens BV. Hier vindt u onze algemene voorwaarden en onze disclaimer over het gebruik van deze website