Nieuw logo: GOOSSENS. Zeker weten. Sinds 1943

Ons huidige ‘oude’  logo heeft ons zo’n 20 jaar geholpen om kleur en bekendheid te geven aan ons werk. De afgelopen 20 jaar zijn er veel ontwikkelingen geweest op ons werkgebied en in ons familiebedrijf. 

Met dit nieuwe logo willen we nog duidelijker maken waar we voor staan en wat we voor je doen. Vanaf 1 oktober aanstaande ga je ons nieuwe logo terugvinden op al onze communicatie, zowel digitaal als op papier.

De reis naar een nieuw logo en een nieuwe huisstijl was voor ons vol verrassingen. We hebben flink wat gesprekken gehad met Mirjam en Bart van hotelzeezicht. Zij hebben ons het hemd van het lijf gevraagd om er precies achter te komen waar ons bedrijf voor staat, wat we voor onze relaties betekenen en uit wat voor mensen ons team bestaat. Om zo tot een logo en huisstijl te komen, waarin je ons kunt herkennen.

De kleuren groen en blauw zijn gebleven, omdat ze staan voor vertrouwen en degelijkheid (blauw), expertise en rust (groen).

Voor de blauwe en groene achtergrond staat een witte G in de vorm van een paperclip. De kleur wit staat symbool voor onze neutrale en onafhankelijke positie ten opzichte van de verzekeraars. We staan aan jouw kant.

De paperclip staat voor grip op je financiële situatie, wij houden het bij elkaar voor je.

Het resultaat is overzicht, inzicht en rust.

GOOSSENS staat uiteraard voor ons familiebedrijf, wat al 3 generaties bestaat.

ZEKER WETEN. Als we iets doen, doen we het goed. Wij regelen het goed voor je. Gegarandeerd.

SINDS 1943. We zijn er trots op dat we al meer dan 70 jaar bewijzen dat we klaar staan voor je, dat je op ons kunt bouwen.

Vanaf 1 oktober is het dus GOOSSENS. Zeker weten. Sinds 1943

© Assurantiekantoor Goossens BV. Hier vindt u onze algemene voorwaarden en onze disclaimer over het gebruik van deze website