Online risicoscan bedrijf

Risicoscan Bedrijf

Sinds vandaag hebben wij een online risicoscan voor bedrijven operationeel gemaakt. Uiteraard heeft een online scan die u in 10 minuten invult zo zijn beperkingen. Het geeft u echter wel een globaal beeld van een aantal belangrijke, maar soms onbekende, bedrijfsrisico's. 

De scan is een handige 'kapstok' voor een goed gesprek met ons over uw bedrijfsrisico's. Trouwens, omdat we al jaren ervaring hebben met het adviseren van bedrijven in tal van branches en een groot netwerk hebben opgebouwd, kijken we daarbij ook iets verder dan alleen het verzekeringspakket. Daar kunt ook u uw voordeel mee doen!

De scan is gemaakt door verzekeringsmaatschappij De Goudse. De Goudse is 1 van de -ongeveer 20- verzekeraars waar wij -voor de bedrijfsrisico's- zaken mee doen. De Goudse is net als ons kantoor een familiebedrijf en richt zich specifiek op het verzekeren van bedrijven tot een man of 50 personeel. Al hun verzekeringsproducten en service zijn daarop gericht. Zo ook deze handige risicoscan. 

U kunt de scan hier starten. En hier met ons in contact komen voor een goed adviesgesprek.

© Assurantiekantoor Goossens BV. Hier vindt u onze algemene voorwaarden en onze disclaimer over het gebruik van deze website