Uw verzekeringspapieren overzichtelijk

Overzicht in uw verzekeringspapieren

Uw verzekeringen gemakkelijk en overzichtelijk in de email, op onze website en op onze App.

Als wij bij u langskomen om uw verzekeringspakket te updaten zorgen wij er natuurlijk ook voor dat uw verzekeringspapieren opgeschoond worden. Regelmatig puilen de verzekeringsmappen uit met oude papieren. Dat is logisch omdat u liever niet per ongeluk een belangrijk papier weg gooit. Het is wel jammer dat door de volle map het overzicht vaak bij u ontbreekt.

Dit kunnen we voor u oplossen! Al geruime tijd bieden wij u digitale manieren aan om uw verzekeringspost te bekijken en te bewaren:

1. Zo kunt u uw verzekeringspost per email van ons krijgen. Met alle papieren in de bijlagen.
2. U kunt uw verzekeringen altijd online inzien op onze website door in de rechter kolom op de knop LOGIN te drukken (u kunt inloggen met de gegevens op uw Goossens verzekeringspas).
3. En u kunt gebruiken van onze Goossens App op uw iPhone, iPad of Android apparaat. 

Daarnaast bewaren wij ook al uw belangrijke verzekeringspapieren in onze systemen.

Maakt u nog geen gebruik van deze mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op zodat wij u kunnen helpen, dat doen we namelijk graag!

Uw verzekeringspost digitaal en ons advies en onze hulp persoonlijk bij u thuis, uw bedrijf of bij ons op kantoor: in onze ogen het beste van twee werelden.

© Assurantiekantoor Goossens BV. Hier vindt u onze algemene voorwaarden en onze disclaimer over het gebruik van deze website