Is uw gezin financieel veilig?

Is uw gezin financieel veilig?

Heeft u of uw partner geen overlijdensrisicoverzekering? Dan is het 99% zeker dat uw gezin er financieel flink op achteruit gaat bij een overlijden. De oplossing is simpel en kost vaak niet meer dan een tientje per maand.

Heeft u wél een overlijdensrisicoverzekering? Door premiewijzigingen en concurrentie is de gemiddelde maandpremie de afgelopen jaren tot 50% gedaald! Wij checken graag voor u of u ook van deze premiedaling gebruik kunt maken.

In bijna alle gevallen dat wij UW Financieel Totaal Overzicht gemaakt hebben voor onze relaties kwam daaruit naar voren dat de bestaande voorzieningen bij overlijden (zoals de overlijdensrisicoverzekeringen bij de hypotheek en het nabestaandenpensioen) niet voldoende waren om het netto inkomen van het gezin op het gewenste minimum te houden. Zowel bij gezinnen zonder als met kinderen, jongeren, ouderen, in bezit van een huur- of koopwoning.

Natuurlijk maken wij ook graag voor u UW Financieel Totaal Overzicht zodat u precies weet waar uw gezin financieel aan toe is. 

Maar misschien wilt u eerst zelf eens kijken? Hiervoor hebben wij een online module beschikbaar. Door op onderstaande banner te clicken start u een berekening. (de banner is helaas niet zichtbaar op mobiele telefoons, tablets en oude internetbrowsers).

Voor vragen staan wij graag voor u klaar. U kunt ons zo bereiken.

© Assurantiekantoor Goossens BV. Hier vindt u onze algemene voorwaarden en onze disclaimer over het gebruik van deze website