Starterslening Gemeente Woensdrecht ook in 2012

Gemeente Woendrecht starterslening


Deze week heeft de Gemeente Woensdrecht besloten om de starterslening ook voor 2012 aan te blijven bieden. Dit is erg goed nieuws voor starters op de huizenmarkt!

In 2010 en 2011 hebben wij al tientallen relaties kunnen helpen met een starterslening, zodat zij toch -verantwoord- het huis van hun dromen konden kopen. Dit kunnen we dus ook in 2012 blijven doen!Je droomhuis bereikbaar

In 2011 hebben wij al tientallen relaties  kunnen helpen met een starterslening, zodat zij toch -verantwoord- het huis van hun dromen konden kopen.

Wat is een starterslening?

De Starterslening, aangeboden door SVn en uw gemeente, overbrugt het verschil tussen de verwervingskosten van uw woning en het bedrag dat u bij uw bank maximaal kunt lenen volgens de normen van Nationale Hypotheek Garantie (NHG). De hoogte van de Starterslening hangt af van uw inkomen, uw eigen vermogen en de voorwaarden van uw gemeente. 

De Starterslening heeft een rentevaste periode van 15 jaar en heeft een looptijd van maximaal 30 jaar. De eerste drie jaar hoeft u geen rente en aflossing te betalen. Hierna betaalt u in principe rente en aflossing. Indien u denkt de maandlast niet te kunnen betalen, dan kunt u, tegen betaling, bij ons een hertoets aanvragen en gaat u een maandlast betalen die past bij het inkomen dat u op dat moment heeft, gekoppeld aan de dan geldende normen van de NHG. 

Een starterslening maakt het dus gemakkelijker om een huis te kopen

Hier kunt u zelf berekenen of u voor een starterslening in aanmerking komt.


Ingewikkeld?

Ons team heeft jaren ervaring met het begeleiden en adviseren van relaties rondom een hypotheek. Daar leest u hier meer over.

Ook de starterslening en andere speciale leenvormen hebben geen geheimen voor ons. We hebben zelfs rechtstreeks contact met de Gemeente Woensdrecht om alles op elkaar af te stemmen.

Meer informatie over het kopen van een huis en de starterslening krijgt u van ons in een goed gesprek.

Hier rekenen wij geen kosten voor. Neem hier contact met ons op!

© Assurantiekantoor Goossens BV. Hier vindt u onze algemene voorwaarden en onze disclaimer over het gebruik van deze website