Onze nieuwe adviespakketten leveren u nog meer zekerheid

Misschien heeft u het al eens eerder persoonlijk uit onze mond gehoord, maar onze missie is om ervoor te zorgen dat u geen zorgen heeft over uw financiële zekerheden. Alles wat wij doen, doen wij vanuit deze missie die sinds onze oprichting in 1943 onveranderd is gebleven.


Wij vinden dat dat begint met een goed en vooral persoonlijk advies. Daarom vergelijken wij ons weleens met een huisarts, een financiële huisarts wel te verstaan.


Veel van onze relaties zal dat bekend voorkomen…U heeft een vraag of probleem op financieel vlak? Dan komt u naar ons en wij beantwoorden uw vraag en lossen uw probleem op.


Uiteraard geldt dit voor vragen over de 'normale' verzekeringen die met uw bezittingen te maken hebben, zoals de autoverzekeringen of woonhuisverzekering, maar ook voor uw hypotheek, financiering of pensioen.


Vanaf het moment dat de wetgever dit heeft toegestaan en het praktisch mogelijk was, hebben wij veel energie gestoken in het opzetten van adviespakketten voor u. Onze adviespakketten zijn gebaseerd op de meest voorkomende financiële vragen die aan ons gesteld worden. De adviespakketten geven u duidelijkheid en zekerheid  over een specifieke financiële vraag of probleem in uw persoonlijke situatie


Wij zijn dan ook heel trots dat wij u vanaf nu een aantal scherp geprijsde en waardevolle adviespakketten kunnen aanbieden, waardoor we er nog beter voor kunnen zorgen dat u geen financiële zorgen hoeft te hebben!


Een aantal voorbeelden van adviespakketten die we voor u ontwikkeld hebben:

- Pensioen…Wanneer kan ik met pensioen? Of, ik wil stoppen met werken als ik 65 ben, hoe regel ik dat?

- Nabestaanden…Ik wil dat mijn gezin geen financiële problemen heeft als ik kom te overlijden, hoe regel ik dat?

- Langdurig ziek…Ik wil dat mijn gezin geen financiële problemen heeft als ik langdurig ziek raak, hoe regel ik dat?

- Financiering…Wat is voor mij een goede financiering, zonder de risico's die ik niet wil lopen?

- Hypotheek… Ik wil een woning aankopen, hoe regel ik dat?

- Aflopende levensverzekering… Mijn lijfrenteverzekering nadert de einddatum, wat is slim om te doen?


Als basis voor ons advies maken wij altijd een scan van uw totale financiële situatie. Wij zijn stellig van mening dat wij u alléén goed kunnen adviseren en u de juiste beslissingen kunt nemen, als u een totaaloverzicht over uw financiën heeft. Dit noemen wij UW Financieel Totaal Overzicht®.


Dat wil zeggen dat wij het verloop van uw netto besteedbaar inkomen laten zien in een aantal mogelijke scenario's. Wij zorgen ervoor dat wij al uw financiële puzzelstukjes duidelijk maken, dat ze passen, maar ook dat wanneer een puzzelstukje kwijt zou raken, de puzzel weer compleet wordt gemaakt.


Dat klinkt misschien erg ingewikkeld…maar dat is nu precies wat wij goed kunnen: u grip geven op een ingewikkelde financiële situatie door een slimme financiële scan te maken en u dit persoonlijk duidelijk uit te leggen.


Onderstaand schema laat duidelijk zien hoe we met uw financiële vraag aan de slag gaan.

schema adviespakketten


Onze adviespakketten zijn uitgekiend op een optimale prijs kwaliteit verhouding. Zij leveren u overzicht over uw financiën en financiële rust, omdat:

-Ons advies gebaseerd is op uw totaal financieel plaatje.

-Ons advies persoonlijk is, duidelijk uitgelegd.

-Ons advies gegarandeerd objectief is.

-Ons advies onafhankelijk is van welke verzekeraar of bank dan ook.

-Ons advies up-to-date blijft, als u dat wenst.

-Wij alle administratieve rompslomp rondom het eventueel afsluiten van financiële producten verzorgen.


In de komende nieuwsberichten zullen wij meer informatie geven over UW Financieel Totaal Overzicht®  en een aantal adviespakketten uitvoeriger uitleggen. 


Wilt u direct meer informatie over ons advies en de bijbehorende prijzen? Wij leggen het graag aan u uit! U neemt hier contact met ons op.


© Assurantiekantoor Goossens BV. Hier vindt u onze algemene voorwaarden en onze disclaimer over het gebruik van deze website