Uw huis: NIET te koop!

huis NIET te koop

U woont op dit moment lekker. En dat moet vooral zo blijven.  Maar feit is dat er een groeiend risico is op werkloosheid. Uw inkomen kan dan flink zakken. Soms wel meer dan 35%! Maar uw woonlasten blijven wel gelijk.

U kunt uw woonlasten verzekeren.
Geen reden om u direct ongerust te maken. Want met de juiste woonlastenbeschermer verzekert u zich tegen dit soort risico’s. Zo kunt u uw maandelijkse hypotheeklasten gewoon blijven betalen als u werkloos raakt. Maar ook als u arbeidsongeschikt raakt. 

Onderstaande rekentool laat u in 2 minuten zien, wat in uw situatie de terugval in inkomen kan zijn en wat een bescherming u zou kosten...


Ook voor bestaande hypotheken.
Veel mensen denken dat zo’n verzekering duur is. Het tegendeel is waar. Afhankelijk van uw hypotheek bent u al vanaf € 15,- per maand verzekerd. U kunt de verzekering tegelijk met een nieuwe hypotheek afsluiten. Maar het kan ook bij een bestaande hypotheek. 


Goed moment voor een adviesgesprek.
Graag maken we een afspraak om uw financiële situatie door te nemen. We leggen u dan meteen de details van een woonlastenverzekering uit. En we berekenen wat dit u per maand zou kosten.

U bent dan zeker dat ook uw huis NIET te koop komt te staan in slechtere tijden.

© Assurantiekantoor Goossens BV. Hier vindt u onze algemene voorwaarden en onze disclaimer over het gebruik van deze website