VERVULD! Vacature ervaren medewerker verzekeringen & schade

groupshot 2 2016 small


Onze vacature is vervuld: Daniella werkt sinds 1 juni bij ons en staat graag voor u klaar!Assurantiekantoor Goossens BV te Hoogerheide zoekt ter uitbreiding van haar team per 1 maart aanstaande een enthousiaste medewerker.

Wij zijn een financiële dienstverlener en adviseren en bemiddelen in verzekeringen en hypotheken. Ook geven wij financieel advies en maken wij financiële planningen.

Onze dienstverlening en persoonlijke benadering wordt maar liefst met een 9.0 gewaardeerd! Onze ambitie is om dit te behouden maar liever nog ons serviceniveau te verhogen.

Wij bieden je een leuke functie van 32-36 uur per week met een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt in een klein en enthousiast team te werken van zeven collega´s die graag elke dag weer hun uiterste best doen voor onze relaties.

In je functie is veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheden en het ontwikkelen van nieuwe initiatieven. De functie is heel breed en afwisselend en doet een beroep op al je talenten. Binnen de werkzaamheden vallen het behandelen van schades, beantwoorden van vragen over dekkingen, het telefonisch en persoonlijk te woord staan en adviseren van onze klanten, het maken van offertes, het vergelijken van premies, het beoordelen van dekkingen, het doornemen van verzekeringspakketten en nog veel meer. Samengevat: Je bent samen met je collega’s de vraagbaak van ons kantoor.


Zijn minimaal twee van deze criteria op jou van toepassing?

  • Meerdere jaren werkervaring met schadeverzekeringen of net een MEAO-opleiding afgerond;
  • In het bezit van het diploma WFT Basis èn WFT Schade;
  • Kennis van en ervaring met schadebehandeling;


Dan willen we je alvast een aantal vragen stellen:

  • Ben jij eerlijk en oprecht geïnteresseerd in mensen?
  • Kun jij in voorkomende gevallen de discussie aan met verzekeraars om een schadevergoeding te regelen voor onze klant?
  • Ben je klantgericht, zelfstandig, representatief, flexibel en nauwkeurig?
  • Bezit je uitstekende communicatieve eigenschappen, zowel in woord als geschrift en kun je goed luisteren naar de vraagstelling van een klant?
  • Ben je resultaat- en oplossingsgericht en kun je prioriteiten stellen?
  • Werk je gestructureerd en heb je affiniteit met digitaal werken?


Kom dan in actie!

Stuur je sollicitatie (met daarbij een uitgebreid antwoord met motivatie op bovenstaande vragen en je CV) binnen 14 dagen naar: Assurantiekantoor Goossens BV
t.a.v. Natasja Goossens
Postbus 99
4630 AB Hoogerheide
of n.j.goossens@goossens.org.

Voor meer informatie kun je op maandag-, dinsdag- en donderdagochtend contact opnemen met Natasja Goossens op telefoonnummer 0164-612494 of per e-mail op n.j.goossens@goossens.org.

© Assurantiekantoor Goossens BV. Hier vindt u onze algemene voorwaarden en onze disclaimer over het gebruik van deze website