Vacature 'ervaren medewerker binnendienst'

Wie komt er bij ons team?Assurantiekantoor Goossens BV te Hoogerheide zoekt ter uitbreiding van haar team een enthousiaste medewerker.


Wij zijn een financiële dienstverlener die adviseert en bemiddelt in verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Een uitstekende dienstverlening en persoonlijke benadering staan bij ons op nummer één. Je komt in een klein en enthousiast team van zeven collega´s te werken die graag hun uiterste best doen om kwaliteit te leveren aan onze relaties.

 

Wij bieden je een leuke functie, waar veel ruimte is voor eigen verantwoordelijkheden en het ontwikkelen van nieuwe initiatieven. De functie is heel breed en afwisselend en doet een beroep op al je talenten. Binnen de werkzaamheden valt het behandelen van schades, beantwoorden van vragen over dekkingen, het telefonisch en persoonlijk te woord staan en adviseren van onze klanten, het maken van offertes, doornemen van verzekeringspakketten, andere commerciële werkzaamheden, en nog veel meer. Samengevat: je bent samen met je collega’s de vraagbaak van ons kantoor. 

Om onze relaties goed van dienst te kunnen zijn, zoeken we diegene die klantgericht, accuraat en flexibel is. Vergaande kennis van schadeverzekeringen is een vereiste. Deze verantwoordelijke en afwisselende functie belonen we met een prima salaris dat afhankelijk is van je werkervaring. Daarbij bieden we je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een full-time dienstverband van 36-40 uur per week.


Ben je degene die wij zoeken en je voldoet aan de volgende criteria:

  • relevante werkervaring van meerdere jaren;
  • in het bezit van het diploma Assurantie B of WFT Schade;
  • kennis van en ervaring met schadebehandeling; 
  • affiniteit met digitaal werken;
  • nauwkeurig;
  • zelfstandig;
  • flexibel;
  • full-time beschikbaar;


Kom dan in actie!


Stuur je sollicitatie (uitgebreide motivatie en uitgebreide CV) binnen 14 dagen naar Assurantiekantoor Goossens BV, t.a.v. mevrouw N.J. Goossens, Postbus 99, 4630 AB te Hoogerheide of n.j.goossens@goossens.org.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Natasja Goossens op telefoonnummer 0164-612494 of per email op n.j.goossens@goossens.org.


Let op: Solliciteer graag alleen als je aan bovenstaande criteria voldoet. Parttime behoort niet tot de mogelijkheden.


© Assurantiekantoor Goossens BV. Hier vindt u onze algemene voorwaarden en onze disclaimer over het gebruik van deze website