VERVULD! Vacature: Kom bij ons werken als financieel administratief medewerker!

Kom bij ons enthousiaste team werken

Assurantiekantoor Goossens BV te Hoogerheide zoekt ter versterking van haar team een enthousiaste medewerker.


Wij zijn een financiële dienstverlener die bemiddelt in verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Een uitstekende dienstverlening en persoonlijke benadering staan bij ons op nummer één. Je komt in een team van zeven collega ́s te werken die graag hun uiterste best doen om kwaliteit te leveren aan onze relaties.


Wij bieden je een functie waar ruimte is voor eigen verantwoordelijkheden en het ontwikkelen van nieuwe initiatieven. Graag willen we je talenten binnen ons kantoor tot uiting laten komen. Binnen de werkzaamheden valt het controleren van binnenkomende polissen en het zorgdragen voor een juiste financiële afhandeling. Tevens bewaak je de debiteurenadministratie en controleer je onze rekening-courant met de verzekeringsmaatschappijen. Je bent de financiële vraagbaak van ons kantoor, zowel voor onze klanten als collega’s. Om dit alles te kunnen doen, zoeken we diegene die accuraat en flexibel is. Maar tevens oog heeft voor werkprocessen en procedures. Deze verantwoordelijke functie belonen we met een prima salaris dat afhankelijk is van je werkervaring. Daarbij bieden we je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een dienstverband van 36 uur per week.


Ben je degene die wij zoeken en je voldoet aan de volgende criteria:

• relevante werkervaring in een financieel administratieve functie; 

• affiniteit met cijfers;

• zeer nauwkeurig;

• zelfstandig;

• flexibel;

• bij voorkeur in het bezit van het diploma Assurantie B, WFT Schade óf ervaring op een assurantiekantoor

Schrijf of email dan een sollicitatiebrief!


Stuur je brief met een uitgebreide motivatie en CV binnen 14 dagen naar Assurantiekantoor Goossens BV, t.a.v. mevrouw N.J. Goossens, Postbus 99, 4630 AB te Hoogerheide of per email.

Let op: Solliciteer alleen als je voldoet aan de gevraagde ervaring/opleidingseisen. Helaas kunnen wij briefschrijvers die niet aan deze criteria voldoen, geen reactie geven.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Natasja Goossens op telefoonnummer 0164-612494 of op bovengenoemd emailadres.

© Assurantiekantoor Goossens BV. Hier vindt u onze algemene voorwaarden en onze disclaimer over het gebruik van deze website