Wat wordt er uitgekeerd bij diefstal van uw sieraden?

header_1341500751

Weet u hoeveel uw lijfsieraden waard zijn? Veel mensen niet. Omdat er vaak erfstukken tussen zitten. Of andere sieraden die al langer geleden zijn aangeschaft of gekregen.


De standaard dekking bij de meeste verzekeraars is dat er bij diefstal van uw sieraden uit uw woonhuis een maximum totaalbedrag wordt uitgekeerd van €2.500 tot €3.500 (afhankelijk van de verzekeraar).


Misschien vindt u deze maximum uitkering prima? Wij horen bijvoorbeeld van relaties die veel erfstukken bezitten, dat bij een eventuele diefstal een schadeuitkering het gemis van het erfstuk toch niet kan compenseren. 


Maar onze ervaring is voornamelijk dat lang niet al onze relatie zich van deze maximum uitkering bewust zijn. Daarnaast hebben steeds meer mensen sieraden met een hogere totaalwaarde dan de maximum uitkering bij diefstal. Dit merken wij als wij de verzekeringspakketten van onze relaties updaten. 


Twijfelt u of uw sieraden meer waard zijn dan €2.500 en wilt u dat bij een eventuele diefstal uit uw huis meer dan dit bedrag vergoed wordt? Laat uw sieraden dan taxeren bij een betrouwbare juwelier. 


Het aanpassen van uw inboedelverzekering, waarbij er een hoger bedrag uitgekeerd wordt bij eventuele diefstal van uw sieraden, kunnen wij namelijk snel en eenvoudig voor u in orde maken!


Neem contact met ons op voor meer informatie, of om direct uw inboedelverzekering aan te passen.


© Assurantiekantoor Goossens BV. Hier vindt u onze algemene voorwaarden en onze disclaimer over het gebruik van deze website