Winnaar Hypotheek Award 2014 


1392276905


De kleine Onafhankelijke Adviseurs hebben woensdag 12 februari de Hypotheken Award voor beste advies gewonnen. Adfiz, de branchevereniging voor onafhankelijk adviseurs, heeft de Awards namens de beroepsgroep in ontvangst mogen nemen. 

Wij zijn lid van Adfiz en wij zijn dan ook erg blij met de award: “Deze erkenning van de consument is voor ons heel waardevol. Vooral omdat de consument in het onderzoek heeft aangegeven ons te ervaren als adviseur die eerlijk advies geeft. En die erop uit is om het belang van de klant te dienen. Dat is precies waar wij voor staan.”

9 voordelen van onafhankelijk advies

Onafhankelijk advies heeft consumenten veel voordeel te bieden. 9 voordelen van onafhankelijk advies zijn te vinden op finfin.nl.  Finfin is een initiatief van ons kantoor samen met de ruim 800 andere Adfiz-leden om klanten te helpen bij het maken van betere financiële keuzes. Op Finfin vindt u wat belangrijk is bij uw keuze voor financiële diensten en producten, en waar u naast de prijs nog meer op moet letten.

Consumentenprijs

De Hypotheken Award is een initiatief van het Institute voor International Research en onderzoeksbureau GfK en werd uitgereikt tijdens het 23e Hypotheken Event in Almere. De onafhankelijk adviseurs scoorden in hun categorie (Advies) het hoogste op tevredenheid onder consumenten. Daarnaast gaven consumenten het vaakst aan hun onafhankelijk adviseur aan vrienden of familie aan te bevelen. Onderzoeksbureau GfK deed voor de categorie ’Beste Advies’ onderzoek onder consumenten die in 2013 een adviesgesprek hebben gehad voor een nieuwe hypotheek.

Ervaar het zelf!

Maak een afspraak met ons om uw huidige hypotheek eens onder de loep te nemen of uw verhuisplannen te bespreken. Het eerste gesprek is op onze kosten en levert u duidelijkheid op.  

© Assurantiekantoor Goossens BV. Hier vindt u onze algemene voorwaarden en onze disclaimer over het gebruik van deze website