Ondernemer

Bedrijf risicoscan

Doe de online risicoscan en u heeft in 10 minuten een globaal beeld van uw bedrijfsrisico's. Neem contact met ons op voor een diepgaande scan en advies!

Risicoscan Bedrijf

Beste ondernemer,

Graag stel ik me aan u voor. 

Ik ben Fausto Goossens en directeur-eigenaar van GOOSSENS. 

Graag leg ik uit welke voordelen u alleen bij ons vindt.

- Wij zijn Erkend MKB-adviseur. Onze manier van werken bespaart u tijd en draagt bij aan uw bedrijfscontinuïteit.

- Een deskundige adviseur die u bijstaat bij al uw vragen over: verzekeringen, pensioenen, zakelijke hypotheken en employee benefits. Wij beschikken over zeer specifieke branchekennis.

- Continuïteit. Ook over vijf jaar spreekt u dezelfde adviseur. Hij weet van uw situatie af en groeit dus met u en uw bedrijf mee.

- Service en kwaliteit. Onze doelgroep bestaat uit zelfstandigen zonder personeel en het midden- en kleinbedrijf tot 20 personeelsleden. Anders dan bij grotere kantoren of banken wordt u niet opgescheept met een 'junior' adviseur, maar krijgt u de beste kwaliteit aangeboden.

- Regionaal. Wij beperken ons werkgebied tot West-Brabant rondom Hoogerheide, Bergen op Zoom, Steenbergen en Roosendaal. Dit doen wij om bij schade of vragen snel ter plekke te kunnen zijn en de drempel voor persoonlijk advies bij u, of bij ons op kantoor, zo laag mogelijk te houden.

- Advies van ondernemer tot en voor ondernemer. Ik ben zelf uw adviseur. Omdat ik ook ondernemer ben, praten wij op hetzelfde niveau.

- Slimme oplossingen en producten. Wij kunnen unieke verzekeringsoplossingen aanbieden, zoals een speciale arbeidsongeschiktheidsverzekering voor starters. 

- Netwerk. In mijn omgeving heb ik inmiddels een groot netwerk van deskundigen opgebouwd op diverse terreinen: van fiscaliteit tot juridische zaken. Waar nodig kan ik u met de juiste specialisten in contact brengen.

- Om onze kwaliteit te waarborgen zijn wij ondermeer lid van: Adfiz en Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseur

Ik hoop persoonlijk kennis met u te mogen maken, zodat ik mijn toegevoegde waarde voor uw bedrijf duidelijk kan maken.

Met vriendelijke groet,
Drs. Fausto Goossens 
Eigenaar & erkend mkb-adviseur

Fausto 750x600
© Assurantiekantoor Goossens BV. Hier vindt u onze algemene voorwaarden en onze disclaimer over het gebruik van deze website