Wijziging motorrijtuig

Voorwaarden voorlopige dekking

1. U heeft geen betalingsachterstand op een via ons lopende verzekering. 

2. U of een belanghebbende (bijvoorbeeld de regelmatige bestuurder) heeft geen schade veroorzaakt, welke nog niet bekend is bij ons kantoor.

3. U of een belanghebbende (bijvoorbeeld de regelmatige bestuurder) is nooit in aanraking geweest met de politie of justitie in verband met een misdrijf.

4. Uw leeftijd ligt tussen de 24 en 70 jaar.

5. Uw motorrijtuig is niet van het type GTI, Cupra, Sport, OPC, Wrx, etcetera. 

6. Indien u dekking wenst op basis van volledig of beperkt casco is de catalogusprijs niet hoger dan €60.000,-

7.  Indien u dekking wenst op basis van volledig of beperkt casco is uw motorrijtuig niet ouder dan 15 jaar.

Doormiddel van onderstaand formulier kunt u een wijziging doorgeven met betrekking tot uw motorrijtuig (auto, motor en brommer).

In de volgende situaties kunt u een wijziging doorgeven:

1. U bent een bestaande relatie van ons. U heeft reeds een motorrijtuig bij ons verzekerd. U heeft een ander motorrijtuig gekocht ter vervanging en wilt dat aan ons doorgeven.

2. U bent een bestaande relatie van ons. U heeft reeds een motorrijtuig bij ons verzekerd. U heeft een ander motorrijtuig gekocht extra en wilt dat aan ons doorgeven. 


Let op! Binnen 2 werkdagen ontvangt u van ons een bevestiging van de wijziging. Indien u deze bevestiging niet ontvangt is uw wijziging niet bij ons binnen gekomen, neemt u dan alstublieft zo snel mogelijk contact met ons op.

Voldoet u aan de voorwaarden? Dan kunnen wij u direct voorlopige dekking toezeggen op uw motorrijtuig dat u via onderstaand formulier aan ons doorgeeft. Deze dekking gaat in, zodra u van ons de bevestiging per email heeft ontvangen.© Assurantiekantoor Goossens BV. Hier vindt u onze algemene voorwaarden en onze disclaimer over het gebruik van deze website